Schoonheidsbehandeling door ervaren schoonheidsspecialisten

Schoonheidsspecialiste in Wageningen gezocht?

Dan ben je bij Schoonheidssalon Ida Frentz aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor gespecialiseerde behandelingen in huidverzorging en huidverbetering van alle huidtypen. Voor dames en heren.

Jouw huid wordt behandeld met natuurlijke huidverzorgingsproducten en wij combineren salonbehandelingen met natuurlijke huidverzorging thuis.

Daarnaast kan je bij ons terecht voor langdurige en definitieve ontharing, ontspannende behandelingen en lichaamsmassage. Deskundig advies nodig? Wij staan voor u klaar.

Ida Frentz Babor Beauty Spa

Ons uitgangspunt is de behoefte van jouw huid. Daarom werken wij uitsluitend met natuurproducten uit de Babor verzorgingslijn. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit, bevatten geen parabenen en zijn zelfs geschikt voor het moeilijkste huidtype. Ontdek in onze schoonheidssalon hoe jij je huid mooi en egaal houdt. Ervaar de unieke combinatie van onze salonbehandelingen met natuurlijke huidverzorging thuis. Je krijgt bij ons altijd een persoonlijk advies. Wil je Babor producten aanschaffen? Dat kan in onze salon of via de webshop.

Keur aan schoonheidsbehandelingen

Om je optimaal van dienst te zijn, hebben wij een uitgebreid aanbod aan behandelingen en mogelijkheden voor huidverbetering en huidverjonging. Van binnenuit of van buitenaf. Ook met het terugdringen van ouderdomsvlekken, grove poriën en pigment verkleuringen kunnen wij je helpen. Onze schoonheidssalon beschikt over de modernste apparatuur voor een optimaal effect. Maak nu een afspraak voor een van de volgende behandelingen of doe er een cadeau:

 

Ida Frentz

Eigenaar schoonheidssalon Ida Frentz & schoonheidsspecialist

Met haar ruim 30 jaar ervaring en haar continue drive tot verbetering van het aan te bieden product, zowel in dienstverlening als merkgerichtheid, mag zij tot allrounder in de Nederlandse schoonheidsbranche gerekend worden. Als eigenaar en ondernemer van ons bedrijf is zij de stuwende kracht, die voortdurend zoekt naar nieuwe wegen en mogelijkheden.
Samen met Lotte, Lisanne, Eline en Kim streeft zij er naar zoveel mogelijk goede en verantwoordde behandelingen voor jullie samen te stellen.

Wim Frentz

Eigenaar schoonheidssalon Ida Frentz & administatie

Wim is al jaren actief op de achtergrond voor de salon. Door zijn brede kennis en interesse in de producten en apparatuur is hij voor allen een vraagbaak. Bij alle nieuwe ontwikkelingen, doet hij onderzoek naar de juiste theorie erachter.
Door zijn schei- en natuurkundige achtergrond kijkt hij verder dan alleen naar ingrediënten en werkzame stoffen, maar hij kijkt tevens naar de werking van die ingrediënten op de menselijke huid. Wanneer er een nieuw apparaat aangeschaft moet worden pluist hij het principe en de werking van betreffende apparaten grondig uit.

Lisanne Dollevoet

Schoonheidsspecialist & pedicure

Lisanne is schoonheidsspecialiste en pedicure. Daarnaast heeft zij verschillende aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd. Haar specialisaties zijn gezichtsbehandelingen, micro-needling, microdermabrasie, HIPL en sugaring. Ze is vrolijk, klantgericht en trendbewust. Op basis van die eigenschappen en kennis voert zij met verve haar werkzaamheden uit. Zij is op elke BABOR training aanwezig en dus op de hoogte van alle nieuwtjes in de branche.

Eline Bernhard

Allround schoonheidsspecialist

Eline is allround schoonheidsspecialiste en heeft daarnaast verschillende aanvullende cursussen gevolg. Haar specialisaties zijn gezichtsbehandelingen, bindweefsel massage, shiatsu therapie, micro-needling, microdermabrasie en HIPL. Ze is volgens de Anbos norm, gespecialiseerd in acne behandelingen. Dus ook via de zorgverzekering kunt u bij ons terecht. Eline is spontaan, klantgericht en met veel passie voor de uiterlijke verzorging helpt zij u graag bij het zoeken naar de juiste verzorging van uw huid. Zij volgt alle BABOR trainingen en is daardoor op de hoogte van alle nieuwtjes in de branche. Ook voor een professionele, maar heerlijke massage kunt u bij Eline terecht.

Lotte Westland

Schoonheidsspecialist

Lotte is een volledig gediplomeerd schoonheidsspecialiste, met een zeer ruime ervaring in de schoonheidsbranche. Ze is Anbos gespecialiseerd in acne behandelingen, permanente make-up en ontharingstechnieken. Vriendelijk, klantgericht en met gouden handen. Ze heeft de vaardigheden en de juiste kennis om een prachtige make-up aanbrengen. Zij volgt alle BABOR cursussen en is daardoor op de hoogte van alle nieuwtjes in de branche. Elektrisch ontharen, HIPL en sugaring zijn haar specialiteiten. Op dit moment is ze wegens ziekte langdurige afwezig.

Kim Willems

Schoonheidsspecialist & stagiaire

Kim is afgestudeerd voor schoonheidsspecialiste niveau 3. Ze loopt op dit moment stage in onze salon voor niveau 4.