Schoonheidsbehandeling door ervaren schoonheidsspecialisten

Schoonheidsspecialiste in Wageningen gezocht?

Dan ben je bij Schoonheidssalon Ida Frentz aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor gespecialiseerde behandelingen in huidverzorging en huidverbetering van alle huidtypen. Voor dames en heren.

Jouw huid wordt behandeld met natuurlijke huidverzorgingsproducten en wij combineren salonbehandelingen met natuurlijke huidverzorging thuis.

Daarnaast kan je bij ons terecht voor langdurige en definitieve ontharing, ontspannende behandelingen en lichaamsmassage. Deskundig advies nodig? Wij staan voor u klaar.

Ida Frentz Babor Beauty Spa

Ons uitgangspunt is de behoefte van jouw huid. Daarom werken wij uitsluitend met natuurproducten uit de Babor verzorgingslijn. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit, bevatten geen parabenen en zijn zelfs geschikt voor het moeilijkste huidtype. Ontdek in onze schoonheidssalon hoe jij je huid mooi en egaal houdt. Ervaar de unieke combinatie van onze salonbehandelingen met natuurlijke huidverzorging thuis. Je krijgt bij ons altijd een persoonlijk advies. Wil je Babor producten aanschaffen? Dat kan in onze salon of via de webshop.

Keur aan schoonheidsbehandelingen

Om je optimaal van dienst te zijn, hebben wij een uitgebreid aanbod aan behandelingen en mogelijkheden voor huidverbetering en huidverjonging. Van binnenuit of van buitenaf. Ook met het terugdringen van ouderdomsvlekken, grove poriën en pigment verkleuringen kunnen wij je helpen. Onze schoonheidssalon beschikt over de modernste apparatuur voor een optimaal effect. Maak nu een afspraak voor een van de volgende behandelingen of doe er een cadeau:

 

Ida Frentz

Schoonheidsspecialist & Eigenaar Babor Beauty Spa

Met haar ruim 30 jaar ervaring en haar continue drive tot verbetering van het aan te bieden product, zowel in dienstverlening als merkgerichtheid, mag zij tot allrounder in de Nederlandse schoonheidsbranche gerekend worden. Als eigenaar en ondernemer van ons bedrijf is zij de stuwende kracht, die voortdurend zoekt naar nieuwe wegen en mogelijkheden.
Samen met Lotte, Lisanne, Eline en Kim streeft zij er naar zoveel mogelijk goede en verantwoordde behandelingen voor jullie samen te stellen.

Lotte Westland

Schoonheidsspecialist

Een volledig gediplomeerd schoonheidsspecialiste, met een zeer ruime ervaring in de schoonheidsbranche. Anbos gespecialiseerd in acne behandelingen, permanente make-up en elektrisch ontharen. Vriendelijk, klantgericht en met gouden handen. Kan ook een prachtige make-up aanbrengen. Zij is op elke BABOR cursus aanwezig en op de hoogte van alle nieuwtjes in de branche. Ontharen, elektrisch, ipl en sugaring haar specialiteit. Op dit moment wegens ziekte voor langdurige periode afwezig.

Lisanne Dollevoet

Schoonheidsspecialist & pedicure

Eline Bernhard

Schoonheidsspecialist

Kim Willems

Schoonheidsspecialist & stagiaire

Kim is afgestudeerd voor schoonheidsspecialiste niveau 3. Ze loopt op dit moment stage in onze salon voor niveau 4.